Cotton

Cotton află “de ce”

  • Recomandat: 1-4 ani
  • Durată: 45 min
  • Cost: 60 lei

Deschidem seria de ateliere cu poveștile Cotton află „de ce” cu mare veselie, încercând să le răspundem copiilor aflați la vârsta lui „de ce”.

Cotton este un motan „ghemotoc de puf” care acum descoperă lumea, așa cum îl vom cunoaște la atelier. Descoperim împreună cu el răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care le au copii aflați la vârste lui „de ce”, în cadrul unui atelier cu povești interactive, terapeutice și educative.

În lumea lui de zi cu zi, el descoperă de ce te poți oglindi în apă, de ce se formează rouă, de ce buturuga mică răstoarnă carul mare, de ce ne este teama de întuneric, de ce fântânile au apă, de ce nu este bine să minți, de ce ar trebui să mâncăm și mai ales sănătos, de ce mami și tati nu mai sunt împreună, de ce să mergem la grădiniță sau la școală, și câte și mai câte. Toate întrebările și răspunsurile fac parte din seria de povești Cotton află „de ce”.

Poveștile lui Cotton sunt ateliere interactive, în care ne folosim mânuțele, imaginația și observăm îndeaproape fenomene, ascultam sunete, testam și explorăm, fiind un real beneficiu terapeutic, senzorial, motric și cognitiv.

Atelierul Cotton află „de ce” este deschis atât copiilor aflați la vârsta lui „de ce”, cât și părinților care doresc să experimenteze împreună; părinţii participă gratuit.

Ce vom face?

  • ascultam firul poveștii;
  • ne folosim mânuțele pentru a putea creea cadrul poveștii;
  • ne folosim imaginația și observăm îndeaproape fenomene, ascultam sunete, testam și explorăm.